Miksi sinun aina täytyy satuttaa?

Runoilija broken angel

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Etkö sinä ajattele miltä minusta tuntui kun
Kävelit ohi sanomatta sanaakaan, hän vieressäsi.
Taas sinä sait minut putoamaan polvilleni ja itkemään vuoksesi.
Sinä rikoit minun unelmani kerralla, niin että ei jäänyt mitään, kuin
ulkokuori. Miksi sinun aina täytyy satuttaa?

Selite: 
öö tälläistä tänää, tämän hetkiset tunteet on aika paskat, itkettää ja sillee.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot