siivet

Runoilija broken angel

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minun siipeni eivät kanna enää kauemmas,
liian hauraat ne ovat enää jatkamaan. Yksitellen
sulat tippuvat kovalle asvaltille. Siinä minä
seison ja katson kun sinä pitelet häntä taas kädestä,
vaikka minulle vannoit, että hän ei enää olisi sinun.

Selite: 
tämmöinen pieni sekava runo....
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava vähän surullinen runo.Eikä yhtään sekava..pidin(:

 

Käyttäjän kaikki runot