TÄMÄ MAAILMA ON TYHJÄ

Runoilija octchildra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just another dream.
 

Tukholmasta minä juoksin
sillä siellä teinit eivät osanneet pukeutua

Tanskan rannalta katselin
meren takaa aukeavaa Malmöa

Kööpenhaminan latinalaiskorttelista
löysin itseni eksyneenä

Ei minun maailmassani ole enää muuta
kuin suunnaton ikävä
ja junan tummien ikkunoiden takaa
heijastuvat jumalat.

Selite: 
reilaan. tanskassa ollaan nyt, seuraavaksi damiin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot