SILTI MINÄ KATOAN

Runoilija octchildra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just another dream.
 

muistithan ruokkia
lapset?
älä paina liipaisinta ennen

enhän minä halunnut muistaa

nyt kun kevät painaa päänsä olalleni
masentuneena
(raskaampana)

et edes huomannut
hentoa värähdystä
kun sivelit käteni vartta

ja silti minä katoan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot