ANNA MINULLE MAAILMA

Runoilija octchildra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just another dream.
 

jos minut nyt revittäisiin osiin
kokonaista ei saisi takaisin;
mutta mikä suru siitä
kun alunperinkin
olin keskeneräinen

minä en syntyisi uudelleen tuhkasta
sillä elämisen sietämättömyyttä
en kestäisi
enää

satamista laivat katoavat horisonttiin,
ja minä jään yksin
rantakallioille

anna minulle maailma,
mutta älä oleta
minun siitä huolehtivan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot