Rakkaus

Runoilija Plastic Blue

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kolme sanaa
minä tarkoitin, sinä et
Tyhjiä lupauksia
sinulta, ei minulta

Ja tauotonta yrittämistä
sinun puoleltasi kai,
hölmöjä haaveita

minulta
tyhjenee
pää

Nyt kun satutat vaan,
anna palaa
Rakkauteni on pesti hulluuteen
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvää kerrontaa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot