Minä

Runoilija Plastic Blue

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
olen kuollut ja elossa
kasassa mutta hajalla
silmäni kyynelissä
käteni verillä
arpea olen täynnä

on kuin hajottava voima
olisi lävitseni kulkenut
paloina maailmalla
nyt olen minä

yksin
ihmisten ympäröimänä
mutta yksinäinen
iloinen sinut nähdessään
mutta surullinen nähdessään loittonevan selkäsi
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot