Ihme

Runoilija Plastic Blue

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ehkä joku tykkäis musta
veis mut kotiin
aattelis et oon soma

Ehkä joku aattelis et oisin hyvä saalis
oisin sille ykkönen
-se ois jo pieni ihme

Mut mun rikkosydän
se ei enää rikki mennä saa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Persoonallisen kaunis runo, jonka herkkää sävyä lukee lähes kuiskaten, erityisesti lopetuksen ansiosta hieno kokonaisuus.

 

Käyttäjän kaikki runot