Nimetön

Runoilija Plastic Blue

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En kirjoita enää yhtään runoa
en sinusta en minusta
En tahdo enää muistaa
sinua tai minua
jos mitään koskaan olikaan

Vaikka lupasit että saan luottaa
miksi olen nyt tässä
jälkiä jättämässä
ja kipu tekee niin kipeää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot