Ilman sinua

Runoilija ruusunpuna

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 13.3.2009
Viimeksi paikalla: 7.11.2021 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.5.1987

tanssiva filologi
 

Ei ilman sinua
nouse uutta aurinkoa.
Ei ole uutta aamua,
joka lähettää
uuden valon säteet
paljastamaan
miten selvisin.

Omin jaloin kävelin
takaisin kotiin,
silti ei ilman sinua tule
henki takaisin sisälleni,
veri kudoksiini,
merkitys sanoihini,
ei syvyys silmiini.

Ei ilman sinua
ala uusi yö,
joka kadottaa näkyvistä
liian pitkän matkan,
jota en halua muistaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen ja koskettava on runosi. hienosti kirjoitettu :)

Runossasi on itsetutkiskelua ja epätoivoa päällekkäin. Tuolta kun tuntuu niin lohtu on turhaa.

Upean suurta ja syvää tekstiä rakkaudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot