Vain yksi

Runoilija ruusunpuna

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 13.3.2009
Viimeksi paikalla: 7.11.2021 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.5.1987

tanssiva filologi
 

Vain yksi yhtä kaunis,
saman nähnyt ja tuntenut.
Yhtä pahasti satutettu
ja pahoinpidelty.

Samat kauniit sanat
kerran kuunnellut,
tyhjät lupaukset todesta ottanut.
Liian nuorena tieltä eksynyt.

Vain hänellä samat
kastanjanruskeat hiukset
sekä yhtä siniset silmät.
Intensiivinen katse,
jonka suru jatkuu ikuisesti.

Vain hänellä yhtä musta sielu,
sillä vain hän ymmärtää,
miltä tuntuu kävellä
kuoleman varjon maan läpi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

On hyvä, että edes yksi.
Runo, joka saa väreet iholleni...

Hieno runo. Etenkin viimeinen säe on hyvä.

On hyvä, että edes yksi.
Runo, joka saa väreet iholleni...

Hieno runo. Etenkin viimeinen säe on hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot