Kuolema sisälläni

Runoilija mävaan92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajautuksia ja mietteitä sekä tarinoita maailmaan.
 

Mitä minulle tapahtuu
Kun kuolen koko ajan
sisältäpäin
enemmän ja enemmän
Ja en mahda sille mitään
Pelottaa

Olenko kohta pelkkä tyhjä kuori?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot