Palapelin tarina

Runoilija mävaan92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajautuksia ja mietteitä sekä tarinoita maailmaan.
 

Oli kerran palapeli
Hieno ja uusi
Joku sen kerran rakensi
ja seinälleen liimasi

Kerran sen liitokset rakoili
Ja paikkaa täytyi vaihtaa
Siellä se taas pysyi
Ehjänä jonkin aikaa

Vääjämättä vaan
Se alkaa hajoamaan
Pienet palaset maahan
yksi kerrallaan putoaa

Sinne ne sitten jää
Odottaen kerääjää
Mutta turhaan palaset nää
Sohvan piiloon vailla auttajaa jää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot