Sinua kaipaan

Runoilija mävaan92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajautuksia ja mietteitä sekä tarinoita maailmaan.
 

Lähdit liian yllättäin
vielä en ollut valmis luopumaan
Elämäniloni hävisi mukanasi
enkä kerennyt sanoa sinulle
kuinka tärkeä olet minulle
kukaan ei voi nähdä
millaista tuskaa
sisälläni käyn

Mutta toivon
että nyt olet onnellinen
mitä et aina ollut täällä
mutta sairastahan se on
että toivon silti
sinun saapuvan takaisin

siiveniskuja odotan, kuuntelen
mutta korviini kantaudu edes
pientä tuulenvirettä
yksin olen taas
kuin autiolla saarella
ja pimeys laskeutuu
sen jokaiseen koloon

Kaipaan pelastusta

Selite: 
Isä <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot