vierelläni

Runoilija JenniKaroliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

eletään, iloitaan, surraan. mutta kumminkin päivä kerrallaan
 

Enää en pelkää.
Koska olet vierelläni.

En halua enää pelätä,
en päästä sinua viereltäni.

Kanssasi ei ole pelättävää,
koska olet vierelläni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toistettiin kahta sanaa, mutta ihan kivasti.
Nätti runonen joka tapauksessa :>

 

Käyttäjän kaikki runot