hiljaiset askeleet

Runoilija JenniKaroliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

eletään, iloitaan, surraan. mutta kumminkin päivä kerrallaan
 

ikävä repii sydäntäni.
kuulen askeleet perästäni.
Ne hiljenevät,
ajautuvat kauemmaksi.
mitä kauemmaksi ne kulkevat,
sitä enemmän se sattuu sydämeeni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno :)

Hieno :)

 

Käyttäjän kaikki runot