miten sanoa.

Runoilija JenniKaroliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

eletään, iloitaan, surraan. mutta kumminkin päivä kerrallaan
 

Miten onkaan näin vaikeaa,
keksiä sopivia sanoja.
Sanoja joita sanoa.
Kun sanat eivät vain riitä,
riitä kuvailemaan tunteitani.
Jos vain sanoisin;
Rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanoja ei edes aina tarvita... tunne tuntuu ja sen tuntee;))

 

Käyttäjän kaikki runot