mitä on rakkaus

Runoilija JenniKaroliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

eletään, iloitaan, surraan. mutta kumminkin päivä kerrallaan
 

Mitä on rakkaus?

Harva sitä tietää.

Harva siitä puhuu.

liian moni vaikenee.

Mutta mitä on rakkaus?

Sitä kun miettii,

tajuaa.

Ei sitä voi niin helposti määritellä.

Se täytyy tuntea.

Sitten tietää,

mitä rakkaus on.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkaus on asia
jota eivät sanat riitä kertomaan
kaunista

pitempi saisi olla muuten hyvä

juu se jäi viel vähä vajaaks. =)

Hyvin sait kerrottua tuossa kaiken, hyvä pohdinta ja vastauskin on, hieno runo :) tykkään

rakkaus on asia
jota eivät sanat riitä kertomaan
kaunista

pitempi saisi olla muuten hyvä

juu se jäi viel vähä vajaaks. =)

Hyvin sait kerrottua tuossa kaiken, hyvä pohdinta ja vastauskin on, hieno runo :) tykkään

 

Käyttäjän kaikki runot