Nimetön

Runoilija JenniKaroliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

eletään, iloitaan, surraan. mutta kumminkin päivä kerrallaan
 

Kun tyttö poikaan ihastuu.
Hän pelkää.
Ei tunteistaan uskalla puhua.
Yksin koulussa istuu,
miettii kuinka kertoa.
Rohkaisten itseään,
viestin kirjoittaa.
Olet minulle tärkeä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suloinen runo! :)

 

Käyttäjän kaikki runot