Halua mua!

Runoilija miekannielijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2009
Viimeksi paikalla: 13.9.2016 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Laulaisit hiljaa vielä sen hitaan laulun..
Tänä yönä joskus
minä tahtoisin unta.
 

Et uskalla,
et tunnusta.

Et myönnä,
kättäsi työnnä,
mun paidasta sisään.

Näytä mulle,
mitä haluat musta.
Lupaan sulle
palan mun taivasta.

Turhauttaa,
tää tunne polttaa,
oot pelkuri,
joka mua janottaa.

Kadottaa
en halua sua,
joten halua mua,
myönnä
ja työnnä
se käsi mun paidasta sisään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aikasta makee runo. Tosin ehkä varsinkin viimeisen säkeen rivitykselle voisi tehdä jotain. Nyt se vähän töksähtelee. Mutta sisältö on upea ja voimakas!!

Vahva lataus tässä. Hyvä!

Kiitos paljon kommenteista. :)
Muuntelin hieman tuota viimeistä säkeistöä,
ehkä se on nyt ainaki himppu parempi!

Tähän voisi jopa samaistua
Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot