Hymyilen sinua

Runoilija miekannielijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2009
Viimeksi paikalla: 13.9.2016 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Laulaisit hiljaa vielä sen hitaan laulun..
Tänä yönä joskus
minä tahtoisin unta.
 

Vuosia
ja ihan rakastuneita
vieläkin.

Ehkä siksi
kun ei toisiamme saatu
milloinkaan.

Ehkä tänään
kaikki muuttuu.

Ja tänään
hymyilen sinua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot