Sanat rakkaudelle

Runoilija miekannielijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2009
Viimeksi paikalla: 13.9.2016 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Laulaisit hiljaa vielä sen hitaan laulun..
Tänä yönä joskus
minä tahtoisin unta.
 

Kun tätä tunnetta en paperille osaa laittaa,
niin se tuskaa tuottaa.

En ulos sitä suustani saa,
sellaisena kuin se rinnassani puristaa.

Mieleni tekisi vain huutaa
kuinka sinua rakastankaan;
jumaloin ja palvon,
öitä valvon,
huudan nimeäsi
unissanikin.

Haluaisin aina vain katsoa
miten hymykuopat piirtyvät
kasvoillesi uudestaan,
miten kätesi ja sydämesi
mua koskettaa
syvemmältä kuin kukaan koskaan.

Selite: 
Enn ossaa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot