rän döm

Runoilija miekannielijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2009
Viimeksi paikalla: 13.9.2016 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Laulaisit hiljaa vielä sen hitaan laulun..
Tänä yönä joskus
minä tahtoisin unta.
 

Sanat on niin pieniä
kun on kyse sinusta
joka saa minut
sekaisin.

Olet huume.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot