Sijainti

Runoilija Kummallista

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minulla on koti.
Lämmin paikka mihin mennä.
Paikka, jonka Laura tänään siivosi.
Kiitos Laura.
Kiitos Jumala.
Isolla alkukirjaimella.
Käärin viimeisen savukkeen.
Kiinnitän musiikkisoittimen kuulokkeisiin.

Pyöräilen kotiin.
Juon unikkoteetä.
Nyt, heti.

Selite: 
Yllättää miten hyvältä voikaan ihan tavallinen huone ja asunto tuntua talvisen kodittomuuden jälkeen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot