Nimetön

Runoilija Kummallista

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Heräsin vasta viestisi jälkeen.
Ulkona alkaa olla kosteaa,
naapuritalolla maisteltiin viiniä.
Yllättäen mieleeni palaa ystäväni Oulusta.
En tiedä miten hänellä menee.

Joitain kuukausia sitten oli ihastunut häneen.
Itkin kaipuutani hänen lähelleen.

En ole taas itkenyt vähään aikaan.
Olen käyttänyt päihteitä, huorannut.
Kokenut tulevani hulluksi, tulleeni.
Ajatellut sitä mitä olen, mitä teen.
Kuka olen.
Kuolemaani.
Kaikkeutta.
Muita ihmisiä, eläimiä.
Tietoisuutta, itseilmaisua.

Muistanut, että minähän pidän sosiaalisista peleistä.
Pienistä tarinoista, näytelmistä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot