Nimetön

Runoilija Kummallista

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos käteni hohtaisivat puhdasta valoa.
Jos en istuisi sateensuojassa,
keskellä kiviseinien ja metalliovien.
Jointtia polttaen, siideriä naukkaillen,
kun vanha nainen kävelee ohi.
Miettien, mikä mahdan olla.
Positiivisin mielin.

Jos istuisin valkean pöydän äärellä,
miettimässä muiden asioita.
Kirjoittamassa tarinoita.
Palatsissa, tai toimistossa.

Jos en olisi pilvessä,
yksin kirjoittamassa.
Kämppiksen tiliotteiden taakse.
Yksin, ulkona.

Olisinko tyytyväinen?
Olisinko iloinen?
Olenko nyt?

En tiedä.
Haluaisinko olla?
Jokainen kuva, jokainen teksti.
Jokainen kerta, kun kaivan kameran laukusta.
Taakkani kevenee.
Hukun hiljaisuuteen,
keskelle musiikin,
liikkeiden.
Tanssin ja valojen.
Merkityksen ja tyhjyyden.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot