Äidin syliä etsivät

Runoilija bf4d819a7898ae8cb60020947c9733dd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2006
Viimeksi paikalla: 24.8.2018 19:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huom: Nimimerkin yhteys tai samankaltaisuus olemassa oleviin tahi olleisiin saman- tai lähes samannimisiin henkilöihin tai nimimerkkeihin on täysin tahatonta.
 

Äidin syliä
isänsä rakkautta
kaipaamaan jääneet.
Kovan kasvatuksen kokeneet.
Rikkinäisiä ikänsä.

Suhteissaan suunniltaan
Joko rakastavat rakastumista
tai ripustautuvat raivoisasti.

Tukahdutettuja tunteita,
toivotonta toivoa,
tiedostamatonta tuskaa täynnä.

Hakevat hyväksyntää
innokasta ihailua
sydämellistä syliä
onnistumisia
onnettomina.

Toinen toisiltaan ja
toinen toisensa perään.

Kuin määrällä
korvaisi laadun.

Kykenemättöminä pysähtymään,
kuulemaan sydämessään

sen hyljätyn lapsen ääntä.

Etsivät ja kärsivät
loputtoman levottomina
pystymättä pienestikään
aidosti avoimina

päästämään ketään
LÄHELLE.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella keskeneräisiksi tunne-elämältään jäävät rakkaudetta kasvaneet.
Suren.

 

Käyttäjän kaikki runot