Pieni pyyntö

Runoilija bf4d819a7898ae8cb60020947c9733dd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2006
Viimeksi paikalla: 24.8.2018 19:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huom: Nimimerkin yhteys tai samankaltaisuus olemassa oleviin tahi olleisiin saman- tai lähes samannimisiin henkilöihin tai nimimerkkeihin on täysin tahatonta.
 

Mies.
Sinä olet minulle
rakas, kaikkeni.
Sankari ja peruskallio,
Lämmin ja turvallinen pesä.
Meren aallot ja taivaalla kiertävä kuu.

Anna minun olla
Nainen.
Heikko ja silti kaiken kestävä,
huolehtiva ja kärsivällinen.
Sinun omasi.

Paljoa en pyydä.

Vain vähän
aikaa
ja huomiota.
Sano,
että välität.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pelkistetyn Hieno runo,
ja Aito, Avoin pyyntö.

Tämä runo herkistää mielen.
Pyyntösi on kohtuullinen.
Hyvää syntymäpäivää sinulle.

Runo saa mieleheni entisen elämäni.
MUTTA NYT ON SULLA SYNTYMÄPÄIVÄ ! ONNEA SIITÄ :)

Aito ja anova. Erittäin vahva runo.

Siitä vain kainaloon lirkuttelemaan, kiehnäämään ja pussailemaan.
Rutistus rutistuksesta!

Aivan ihana. Minun kriteereilläni suorastaan täydellinen :).

 

Käyttäjän kaikki runot