Kaksi rakastavaista raukeaa

Runoilija bf4d819a7898ae8cb60020947c9733dd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2006
Viimeksi paikalla: 24.8.2018 19:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huom: Nimimerkin yhteys tai samankaltaisuus olemassa oleviin tahi olleisiin saman- tai lähes samannimisiin henkilöihin tai nimimerkkeihin on täysin tahatonta.
 

Kaksi rakastavaista raukeaa
onnelliset toisistaan.
Aivan taivas aukeaa.

Kaksi rakastavaista raukeaa
hyvään uneen uinahtaa.
Hiki otsan, puna posken
iltapuhteet paljastaa.

Uusi päivä
hyvän alun saa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tällaisia aamuja lisää!
@-->-->-- syntymäpäivänäsi!

Sensuellin Hieno runo, jota riimi pehmentää onnistuneesti.

Tykkään.

hieno runo.

Tällaisia aamuja lisää!
@-->-->-- syntymäpäivänäsi!

Sensuellin Hieno runo, jota riimi pehmentää onnistuneesti.

Tykkään.

hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot