Usko, Toivo, Rakkaus

Runoilija bf4d819a7898ae8cb60020947c9733dd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2006
Viimeksi paikalla: 24.8.2018 19:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huom: Nimimerkin yhteys tai samankaltaisuus olemassa oleviin tahi olleisiin saman- tai lähes samannimisiin henkilöihin tai nimimerkkeihin on täysin tahatonta.
 

Uskoin.
Viimeiseen asti uskoin.
Hyvään.

Toivoin.
Jokaisena päivänä toivoin.
Muutosta.

Rakastin.
Kaikesta huolimatta
Sydämestäni rakastin.

Selite: 
Turhaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeankaunis runo.
Mukavaa syntymäpäivää.

Jälkeenpäin näkee paremmin.
Tokko pystyisi muuten toimimaan, kun sydämestään kaiken teki.
Minä myös. Turhaan, mutta ehkä viisastuneena. Toivon.

Kaunis runo.

Turhaanko... en usko, kuitenkaan.

Uskoa, Toivoa tai Rakkautta ei tulisi menettää,
milloinkaan.

Puhuttelevan Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot