Mitä tää on?

Runoilija uliuliuhuhuu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If it's a broken part, replace it If it's a broken arm then brace it If it's a broken heart then face it
 

Muistan kuinka katsoit silloin
Ja kuinka tunteeni osoitin illoin.
Vai oliko se unta vaan..
Kun nyt silmäni taas avaan
Mä nään kuinka katoavaa,
Voi onni joskus ollakaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot