Onni on

Runoilija uliuliuhuhuu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If it's a broken part, replace it If it's a broken arm then brace it If it's a broken heart then face it
 

Mitä onni oikeasti on?
Voiko kukaan olla täysin onneton?
Onko se vain hetken huumaa,
tunnetta vaan polttavan kuumaa?

Jokainen haluaa onnea,
mut ei kai helposti sitä voi saada.
Jos joku kertois sen reseptin,
sitä ikuisesti vaalisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot