kuin kaupungin valot

Runoilija uliuliuhuhuu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If it's a broken part, replace it If it's a broken arm then brace it If it's a broken heart then face it
 

Muistan kuinka syksy illoin,
katselin aina yksin silloin.
Kaupungin valoja
ja niiden loistoa.
Niiden runsautta
ja paljoutta.

Jokainen yhteen sidottu.
Liian samanlaisia.
Silti aina yksin.
Erillään toisista.

Aivan kuin ihmiset
jokainen riippuvainen muista.
Sammuu lopullisesti
jos ei kukaan korjaamassa.
Palaa silti näennäisen kirkkaasti.

Niin monien joukosta ei yhtä näe
ei kaukaa erota sammunutta.
Kun lähempää katsoo,
monessa pientä vikaa.
Kaikki ajan kuluttamia.
Mut jotkut silti viellä palaa.
Jotkut tulleet tiensä päähän.
Aivan kuten minäkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot