taas näin

Runoilija uliuliuhuhuu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If it's a broken part, replace it If it's a broken arm then brace it If it's a broken heart then face it
 

Rakkaus mua pelottaa,
Löytyykö sitä oikea?
Entä jos ei onnistukaan?
Entä jos sydämeen haavan saan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiperiä kysymyksiä runosi täysi. Kokeilemalla selviää.

 

Käyttäjän kaikki runot