*tyttölapsi*

Runoilija vihvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olin niin onnellinen sinusta, odotimme sinua kotiin,kaikki oli valmista..
jostain syystä et jaksanut, en kuullut itkuasi
ja sinut vietiin pois, en saanut syleillä sinua,
en edes nähnyt..
kun pääsin vihdoin luoksesi näin sinut vain lasin läpi, en saanut koskettaa..
valvoin yöt vierelläsi ja toivoin,
mutta muutaman päivän vain jaksoit taistella..

"Pieni enkeli kiveen hakattiin sinun muistoksi"

Selite: 
Odotimme niin kovasti tuloasi, päätit kuitenkin tulla liian aikaisin..
Kategoria: 
 

Kommentit

En usko, että pystyn sanomaan mitään järkevää tai edes sopivaa... Mutta tämä runo kosketti minua aivan kamalan syvältä. Selkäpiitäni pitkin kulki jotain paljon vahvempaa kuin vain kylmät väreet. Voin vain toivoa teille voimia jaksaa!

 

Käyttäjän kaikki runot