Menneisyyden vanki

Runoilija vihvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joku sanoi;
Etsivä löytää,
löysinkin ja pelkään menettäväni senkin,
omaa tyhmyyttäni, kun en pääse eroon menneestä..
miksi menneisyys pitää niin tiukassa otteessaan minua etten pääse siltä pakoon vaikka tahtoisin?
Heti kun saan taisteltua hiukankin etäisyyttä siihen,
Sumuiset kädet tiukentaa otteensa niin että henki salpaantuu..
Ja taas olen menneisyyteni vanki..

Selite: 
Joskus olisi helpompaa, jos vain unohtaisi...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot