Onni

Runoilija vihvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen miettinyt asioita,
huomannut.. minun on hyvä näin, mitä muuta enään voisin toivoa meille? Miksi minulla kesti niin kauan tajuta se? Olen nyt onnellisempi sinun kanssasi, kuin silloin hänen kanssaa, miksi siis haikailin hänen peräänsä vielä vuosienkin jälkeen? Rakkautemme vain vahvistuu entisestään..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot