Pieni käärö :)

Runoilija vihvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikä voisikaan olla tätä tunnetta ihanampaa,
tunnen liikkeesi sisälläni,
Katson kuvaasi pöydällä
kuinka pieni oletkaan,
ehkä vielä hieman hölmön näköinen,
mutta olet minun,
meidän luomaa,
jotain niin ihanaa...
Omaa...

Odotan niin kovasti jo että saan pidellä sinua, suukotella,
hukuttaa suuriin halauksiini!
Mutta siihen on vielä aikaa,
sinun täytyy kasvaa ja voimistua,
jotta jaksat ottaa vastaan maailman ihmeellisyyden!

Selite: 
Tuntemuksia.. Odottelua.. runona ei ehkä mikään mahtavin, mutta olo on mitä loistavin :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Mutta parhaat runothan syntyvät juuri tuntemuksista, jotka pulppuavat syvältä sisimmästä. Mielestäni tämä on aivan ihana. Pidin erityisesti tuosta "mutta olet minun, meidän luomaa."

Lopetus oli myös hieno. Tämä oli kerrassaan piristävä. Onnea odotukselle.

 

Käyttäjän kaikki runot