Menen pois

Runoilija CamoSix

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eyes burning from hate, Heart jumping from love, Like dragon in Jin, I am tiger in Yang. Normally i substitute reality with projecting my own.
 

Miks mä en taas nähny tätä?

Miks mä en ymmärrä?

Viime aikoina olen huomannut tuntevani,
Tuntevani jotain kaunista ja mahdollista.

Tunteiden sokeus estää minua näkemästä totuutta,
En ikinä tule olemaan sinulle mitään mitä haluan.

Nyt voit tulla paikalle kaikessa rauhassa,
Lähden pois. Kauas pois luotasi.
Se mies omistaa kaiken mitä minulla ei ole,
Nyt se mies omistaa kaiken sen mitä halusin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot