Nimetön

Runoilija CamoSix

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eyes burning from hate, Heart jumping from love, Like dragon in Jin, I am tiger in Yang. Normally i substitute reality with projecting my own.
 

Mä en voi ymmärtää,
Sun vaikeuksia käsittää,
Mun elämän ristiriitoja,
Mun elämän vapait valintoja.

Laskemalla irti pääsen vapaaksi,
Pitämällä kiinni kuolen,
Lähtemällä tulen onnelliseksi,
Jäämällä tottelen jälleen sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot