On vaikeaa.

Runoilija CamoSix

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eyes burning from hate, Heart jumping from love, Like dragon in Jin, I am tiger in Yang. Normally i substitute reality with projecting my own.
 

On vaikeaa lähteä,
Kun ei ole mitään mihin mennä.

On vaikeaa olla,
Kun ei tunne kuuluvansa.

On vaikeaa kuolla,
Kun ei ole tuntenut elävänsä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus voi tuntua tälläiseltä.... puhutteli mua
Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot