Nimetön

Runoilija CamoSix

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eyes burning from hate, Heart jumping from love, Like dragon in Jin, I am tiger in Yang. Normally i substitute reality with projecting my own.
 

Lähiaikoina minuun ei ole saanut yhteyttä,
Olen ollut liian kauan yksin,
Olen ollut hakemassa sitä yhteyttä,
Joka joskus minulla oli maailmaan.

Lukitsemalla itseni pois elämästä,
Olen unohtanut kuinka toimia rakkaudesta.
Kiduttamalla itseäni,
Olen hukannut kaikkeni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot