Nimetön

Runoilija HeartBreak1

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I just walk forward to Long Road. It just goes on and on, forever.
 

Kirkas aurinko, toimii herätyskellona minulle.

Synkkä taivas, toimii minun nukuttajana.

Tähdet, saavat minut ajattelemaan sinua...

Mutta mitä tekee kuu?

Heijastaa valoa, mutta kyllä se muutakin.

Täysikuulla, tulee mieleen susi, yksinäinen susi, joka ulvoo korkealla kalliolla, korkealla äänellä, ikävää.

Puolikuulla, tulee mieleen särkynyt sydän, jonka toinen puoli on vain jäljellä, mutta toinen hävinnyt. Mistä sen löytäisin?

Sirppikuulla, mieleen tulee yksinäinen ihminen, jolla ei ole mitään muuta kuin itsensä ja eläimet, yksinäinen sirppikuu.

Selite: 
liittyvät minuun kaikki. Huono on.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot