Silence is good ~

Runoilija HeartBreak1

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I just walk forward to Long Road. It just goes on and on, forever.
 

~yksinäisyys, tuntuu kamalalta
vaikka joskus, haluankin olla vain yksin.

~mietin vain, miksi kaikki vihaa minua,
kun yritän olla oikea ihminen.

Puolustanko liikaa?
pitääkö jättää ihminen kärsimään, kun hän on pulassa?

Ei. Mutta sitä ei voi tehdä ilman että saa ympärilleen vihaajia, paskanpuhujia, paskan levittäjiä...
Mikä on?
Miksi pitää kiusata ihmisiä jotka ovat sydämellisiä toisia kohtaan?

Ajatelkaa nyt ihmiset
.
.
Toivottavasti te ihmisten pilkkaajat, pahoinpitelijät, juoruajat saisitte tuntea saman, kuin minä.
Saman paskan.

Voisi hyvinkin olla että kiusaaminen loppuisi,
mutta uhrit ovat niin kilttejä että te kiusaajat ette lopeta sitä koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot