tsirp

Runoilija HeartBreak1

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I just walk forward to Long Road. It just goes on and on, forever.
 

Olen akku, akku joka juuri hukkasi hyvän ystävän.
Missä oikein olet, en jaksa enää kauan vaeltaa, ilman sinua.

*huokaus*. En minä sinua enää koskaan saa takaisin. Jospa vain nukahtaisin, ei en saa, en nouse enään koskaan.

Minusta loppuu pian virta, ja nukahdan.. Virtajohto!
Tule tänne. "-----kopkopkop-----"

Sinä tulit, virtajohto! Nyt saat pelastettua minut, kiinnitä johto minuun, minä olen aivan lopussa...

Mutta virtajohto, mistä sinä saat virtaa?

Nopeasti, etsi lähin pistoke. Alan jo sammumaan.

Löysinpäs....... Kuulitko?........... Akku?

En pysty enää... Pelasta minut äkkiä, ja kytke se minuun.

Selite: 
tarvitsen sua
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot