Pois tästä hetkestä

Runoilija tyttå

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluisin sun kans vaan jonnekkin kahestaa ihan vähäks aikaa
Pois tästä kaupungista
tästä hetkestä

Kokee uudelleen sen saman taian
mikä sillon pari vuotta yhessä koettiin

muistella niitä hetkii
tehä uusii

Haluun vahvistaa meidän sidettä lujemmaks
ettet sä koskaan lipsu pois mun luota
niiku mä joka ilta pelkään
että vielä joku aamu mä herään
ja oot jo lähteny menemään

Oot mun tuki
haluun et kuulet mua ku sulle kaiken luotan
On niin vaikee enää puhuu kellekkään
en tiiä mitä tunnen enään itekkään

Haluun vaan sen hetken sun kaa
missä ei oo mitää muuta ku me

Selite: 
Yks on varmaa, et rakastan sua vaa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot