Nimetön

Runoilija tyttå

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelkään ottaa askeleita
eteenpäin

Silti on kova hinku elämään

Pelkään kääntyä
kulman taakse

Haluun olla varma siitä
mitä siellä on

Mut kukaan ei kerro
eikä aikaa voi pysäyttää

Kuljen vaan eteenpäin
vaikka kuinka yritän itteeni pysäyttää

Maailma menee liian nopeesti

Miks sitä ei voi hetkeen pysäyttää

Selite: 
Sekavaa..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot