Nimetön

Runoilija Tuomo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2007
Viimeksi paikalla: 29.6.2017 21:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tähtien väliin
hiljaisiin laaksoihin
musteen kaariin
hyräilee tunteen
tarttuu käsiin
pinttyy tähtiväri
suorin sätein
valo pyyhkii menneen
tulevan varjoihin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo. :)

Hiljaiset laaksot, tulevan varjot... taas takerrun miettimään näitä.

Tässä on hieno tarina lyhyessä runossa, sopisi vaikka johonkin surrealistiseen elokuvaan.

Tähtivärin sävyttämä, hieno runo.

Sykähdyttävä muuten tuo sana `tähtiväri`.

Tähtiväriä.. rauhallista hohtoa, kaunista ja mystistä. Tykkkäsin todella.

Hyvin kaunis runo,
(kutsut sielustani menetettyä kauneutta)

Runon hiukan mystinen sanoma kulminoituu hyvin kahteen viimeiseen lauseeseen.

Säihkyvää kauneutta, viehkoa

valoisa

pidin todella paljon

Kaunis, hyvä runo

Onpa Kaunis runo,
Tunnelma utuisen sädehtivä....
Saan tästä Voimaa, Kiitos <3

Terveellistä varjon puoleista elämää.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Tuomo Nimetön 12.7.2015 3 Runo
Tuomo Nimetön 10.6.2015 0 Runo
Tuomo Nimetön 26.12.2014 0 Runo
Tuomo Nimetön 12.12.2014 19 Runo
Tuomo Nimetön 28.11.2014 0 Runo
Tuomo Nimetön 27.11.2014 2 Runo
Tuomo Nimetön 14.11.2014 7 Runo
Tuomo Nimetön 13.11.2014 0 Runo
Tuomo Nimetön 7.8.2014 0 Runo
Tuomo Nimetön 14.7.2014 12 Runo