Kuka ajan ohitseni ajoi?

Runoilija skylinepainter

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

viileän tuulen tunnen kuljettavan aurinkoa kohti taivaanrantaa ja kohta maailma silmieni eteen avautuu
 

Katso taaksesi, sieltä
löydät huomisen.
Katso mieleesi, siellä
menneeseen voi
nukahtaa.
Kuka tahtoo eilisen?

Olen onnistunut, olen
pystynyt, halunnut,
uskonut ja
lunastanut odotuksia.
Itkinkin, nauroin
pinnalta.
Lattiaa hakaten huusin,
kaksinkerroin lattialla.
Miksi olisin siis erilainen?

Lähden kanssasi kotiin,
huomennakin.
Hymyilen, ja silti
vastaantulijaa ajattelen.
Uutta.
Enkä rakasta sinua yhtään
vähempää.
Kuka on sitä mitä kuvittelee?

Työtä päivästä toiseen, sydän
matkalla.
Indoissa, Ausseissa,
Perussa.
Matkalla mietin kotia.
Olen sitä mitä tahdon, vaikken
sitä ole ikinä halunnutkaan.

Vielä kerran se vanha
kappale, se
jota Silloinkin kuuntelin.
Vielä kerran se suru, se
ilo, jännitys.
Se mieleeni palanut hetki.
Vielä kerran siis, takaisin
menneeseen.
Vielä kerran ihmetellen, kuka
ajan ohitseni ajoi?

Selite: 
Eka pitkiin aikoihin, vieläkin löytyy..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot