kaiken sen keskellä

Runoilija skylinepainter

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

viileän tuulen tunnen kuljettavan aurinkoa kohti taivaanrantaa ja kohta maailma silmieni eteen avautuu
 

Ehkä on helpompaa unohtaa
kuin muistaa kaipaavansa
vaikka välinpitämättömyys on
synneistä suurin

Ehkä kasvosi ovat muuttuneet,
ja en tuntisikaan enää sisintäsi
ehkä elät nyt juuri kuin haluat
vaikken ole enää olemassa
Sinulle.

Miten valokuva voi,
vain valokuva ja tieto tuskan herättää
viisi vuotta välillä vain mitätön hetki
vain ymmärrys siitä etten
ikinä unohda
Sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin kaunista tekstiä..^^
keskimmäinen säe on on ehdottomasti paras!

niin kaunista tekstiä..^^
keskimmäinen säe on on ehdottomasti paras!

 

Käyttäjän kaikki runot